Headerafbeelding

Nieuws

Levering & montage

Bij een montage- en/of leveringsafspraak bij jou thuis, houden wij zoveel mogelijk afstand (1.5 meter) en vermijden we lichamelijk contact. We werken met vaste montageduo’s. Heb je zelf of een medebewoner milde griep/verkoudheidsklachten dan verzoeken wij jou de afspraak te verzetten naar een later moment. Heb je verder nog vragen? Bel dan naar de planning op het nummer 0478-582851 of stuur een mail naar info@franssenkeukens.nl 

Gebruik mondkapjes
Onze monteurs dragen op uw verzoek mondkapjes en we hopen dat jij dat ook doet. Tijdens ons bezoek houden wij zoveel mogelijk afstand en proberen we contact te vermijden. Concreet betekent dit dat de chauffeur en later de monteur alleen in de keukenruimte werkt, zonder dat er tijdens de werkzaamheden contact met jou of andere bewoners kan zijn.

Pas op met desinfectiemiddelen

Desinfecteren van onze handen is nu belangrijker dan ooit. Bij het schoonmaken van jouw keuken is het zeer belangrijk om van te voren te weten of het materiaal hiertegen bestand is. Een desinfectiemiddel valt namelijk onder de categorie bijtende reinigingsmiddelen door toevoeging van chemische stoffen. Hierdoor is het mogelijk dat al bij eenmalig gebruik op keukenmeubelen het materiaal beschadigt, de glansgraad verandert, vochtblaasjes ontstaan of het verkleuringen van meubeldelen geeft.

Terug naar overzicht