Headerafbeelding

Waarom Franssen

Franssen Keukens staat voor u klaar met een variërend aanbod van keukens en apparatuur die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, gebruikszekerheid en gebruiksgemak.

Onze filosofie

Franssen Keukens verkoopt inbouwkeukens die aan de hoogste eisen van design, functionaliteit, kwaliteit, zekerheid en services voldoen. Wij staan in de branche bekend om onze degelijkheid, betrouwbaarheid, gemotiveerdheid en succes. Snelheid en flexibiliteit zijn de uitgangspunten op het gebied van procesorganisatie, leveringstermijnen en kwaliteit. Dat begint bij de communicatie en wordt ondersteund door een veelzijdig relatienetwerk.

Renovatie

Is de huidige keuken van ons verouderd en u vindt de kleur niet meer mooi? Of is uw inbouwapparatuur defect? Niet alleen voor een nieuwe complete keuken, maar ook voor renovatie van uw bestaande keuken. Denk hierbij aan het vernieuwen van een werkblad, nieuwe apparatuur, nieuwe kraan of een nieuwe spoelbak. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Franssen Keukens staat u graag bij!

Onze klanten

Wij werken volgens het principe van klantgerichtheid en willen die continue blijven verbeteren. Elke klant wordt daarom met de uiterste zorgvuldigheid en deskundigheid geholpen. Onze medewerkers werken voor de klanten. Het doel dat wij allemaal voor ogen hebben is een tevreden klant. Dit geheel maakt ons, voor zowel vandaag als morgen de betrouwbare partner van u.