Headerafbeelding

Monteurs

Montage wordt bij Franssen keukens uitgevoerd door eigen vakmensen. De montage van keukens vraagt om vakmanschap, precisie en ervaring. Hiervoor heeft Franssen Keukens een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis. Vakmensen met gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring die klantgericht werken en hart voor de zaak hebben.

Het plaatsen van een keuken wordt door veel bedrijven uitbesteed aan montagebedrijven. Maar het foutloos opleveren van een keuken vraagt om goed opgeleide en betrokken vakmensen. Vandaar dat Franssen keukens uitsluitend werkt met eigen vakkundige monteurs.

Installatie van uw keuken

Het installeren van een keuken is regelmatig onderwerp van gesprek, bijvoorbeeld met uw collega of tijdens een verjaardag. Iedereen kent de verhalen wel over verkeerde kastendeuren, te grote of kleine aanrechtbladen of andere ellende. Franssen Keukens bespaart u graag deze ellende en neemt daarom de installatie van uw keuken bijzonder serieus. Dat begint al met een gedegen voorbereiding. Van groot belang is de inzet van de goed opgeleide eigen technische dienst, die geheel op de hoogte is van uw situatie. De monteurs werken snel en netjes en de keuken wordt pas opgeleverd als u 100% tevreden bent. 

Zijn ze eenmaal klaar, dan bent u een prachtige keuken rijker. Alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen wordt voor u afgevoerd en wij laten de keuken schoon achter.