Headerafbeelding

Kwaliteit & Service

Kies voor kwaliteit

Kiest u voor Franssen keukens, dan kiest u voor zekerheid en kwaliteit en een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat in de regio! Bij aankoop van een Franssen keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en eigen montage dienst. 
 
En u kiest voor een service voor vele jaren. De prijs is belangrijk, want niemand wil te veel betalen. Ook al kiest u bij Franssen Keukens voor een voordelige keuken, dan nog staat de kwaliteit  bij ons voorop. Helaas geldt dat in deze markt niet voor iedereen...

LAAT U NIET MISLEIDEN!

Ga niet alleen op de prijs af. U heeft er vast al eens van gehoord, de zogenaamde ´super kortingen´, nu tekenen of ik verscheur de offerte en als u wegloopt u nog eens een korting aan te bieden of een gratis tv bij aankoop van uw nieuwe keuken. Maar helaas is zo´n ´eenmalige aanbieding´ een nachtmerrie als de keuken van een mindere kwaliteit blijkt of dat de montage niet naar behoren uit wordt gevoerd. Hiervan zijn helaas maar al te veel voorbeelden bekend.

Vertrouwen en eerlijkheid!

Franssen Keukens streeft ernaar om, na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant een keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Wel vinden we een vast prijsbeleid van groot belang. Daarmee krijgt iedere klant dezelfde kortingen zonder handjeklap. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid.

Uw serviceaanvraag

Service nodig aan uw keuken of werkblad? Dan kunt u hieronder direct een serviceaanvraag indienen.

Voor service en contactgegevens ten behoeve van uw inbouwapparatuur kunt u hier klikken voor meer informatie.

Service aanvraag indienen